other_pages_tag news

Nagrada farmaceut godine Udruženja farmaceuta Vojvodine dodeljena Jeleni Pavlović farmaceutu Apoteke Subotica

Apoteka Subotica

Udruženje farmaceuta Vojvodine dodelilo je na Simpozijumu održanom 02.03.2019. nagradu Prof. Dr Jovan Tucakov Jeleni Pavlović, farmaceutu Apoteke Subotica. Upravni odbor Udruženja jednoglasno je izabrao Jelenu Pavlović za dobitnika ove prestižne nagrade koja se dodeljuje za postignute rezultate i izuzetan doprinos farmaceutskoj struci.

Jelena Pavlović je diplomirani farmaceut sa licencom i specijalizacijom iz Farmakoekonomije i farmaceutske legislative sa bogatim višegodišnjim iskustvom na poslovima iz različitih oblasti farmacije u apoteci, veletrgovini i proizvodnji lekova. Trenutno je zaposlena na radnom mestu Rukovodilac poslova za odnose sa javnošću i marketing u Apoteci Subotica u kojoj jradi od 2007. godine. Vođa je nekoliko timova u Apoteci Subotica, aktivno je učestvovala i bila nosioc više razvojnih projekata, izlagala na domaćim i međunarodnim stručnim skupovima.

Udruženje farmaceuta Vojvodine je strukovno udruženje sa izuzetno dugom i respektabilnom tradicijom koja datira još od 1919. godine kada je osnovano kao Savez apotekara za Vojvodinu, koje je do danas uspelo da očuva svoje ciljeve, a to je okupljanje farmaceuta Vojvodine, zaštita interesa farmaceuta, stvaranje povoljnih uslova za bavljenje delatnošću farmaceuta, unapređenje farmaceutske struke, stručno usavršavanje farmaceuta, podsticanje naučnog i stručnog rada u oblasti farmacije, objavljivanje novih dostignuća u oblasti farmacije u zemlji i inostranstvu, negovanje i unapređenje etičkih principa i pravila u radu, očuvanje tradicije farmacije.