Ostale stranice vesti

Nedelja oralne higijene u Apoteci Subotica

Apoteka Subotica

Meditas RS i Apoteka Subotica u saradnji organizuju Nedelju oralne higijene uz promociju dentalnog programa DENTAID čiji je zastupnik za Srbiju Meditas RS.

Tokom cele nedelje od 03.07. do 07.07.2017. kompletan dentalni program DENTAID biće na pospustu od 10%, a na promocijama će proizvodi moći da se isprobaju kao gratis uzorci pasta za zube i rastvora za usta.

Promocije će se dešavati u Ogranku 1 (Trg Slobode 1, kod Gradske kuće) i Ogranku 7 (Trg Žrtava Fašizma 5, kod „Lifke“), uz prisustvo doktora stomatologije koji će u navedenim terminima odgovarati na vaša pitanja u vezi zdravlja usta i zuba.

Termini promocija:

  1. 7. Ogranak 1, od 11 do 13 časova

                Ogranak 7, od 14 do 16 časova

  1. 7. Ogranak 1 i Ogranak 7 od 10 do 13 časova
  2. 7. Ogranak 1 i Ogranak 7 od 10 do 13 časova

DENTAID je istraživačka kompanija, posvećena je razvoju inovativnih proizvoda visokog kvaliteta i ima reputaciju multinacionalnog lidera u oblasti oralnog zdravlja. U okviru nekoliko programa - protiv zubnog plaka, higijenu osetljivih desni, protiv neprijatnog zadaha, ortodontik, anti-karies, whitening, junior možete izabrati različite proizvode koji su izrađeni prema najnovijem standardu u stomatologiji. DENTAID VITIS četkice za zube odlikuje savitljivost i adaptivnost, mek zaobljen vrh, izdržljivost i visok kvalitet vlakana.

Posetite Apoteku Subotica u prvoj nedelji jula i upoznajte se sa najnovijom visokokvalitetnom linijom programa za oralno zdravlje, konsultujte se sa stomatologom i uživajte u popustu i poklonima!