Ostale stranice vesti

Nedelja zdravlja usta i zuba u Ogranku 7

Apoteka Subotica

Nastavljajući tradiciju, Apoteka Subotica će i ove godine uzeti učešće u obeležavanju XXVII Nedelje zdravlja usta i zuba: ,,Osmehni se zdravo“.

Imajući u vidu značaj i važnost prevencije i promocije higijene usta i zuba, Apoteka Subotica je specijalizovala Ogranak 7 (Trg Žrtava fašizma 5, apoteka pored bioskopa "Lifka") za brigu o oralnoj higijeni i snabdela je širokim asortimanom sredstava za negu usta i zuba pa će se aktivnosti u okviru Nacionalne nedelje zdravlja usta i zuba odvijati u ovom ogranku.

Tokom ove treće nedelje maja će biti promovisani stomatološki proizvodi Parodontax, Sensodyne, Lacalut, Colgate i drugih renomiranih proizvođača uz pružanje saveta o pravilnoj oralnoj higijeni i deljenje reklamnih uzoraka pasti za zube i voda za ispiranje usta svim posetiocima ogranka 7.

19. 05. 2017. u periodu od 14-16h Colgate kompanija će predstaviti široku paletu četkica za zube, pasti za zube i drugih proizvoda namanjenih za higijenu usta i zuba kako za odrasle tako i za decu pri čemu će sugrađani imati priliku da se upoznaju sa novinama u njihovom asortimanu uz prigodan poklon.

U toku Nedelje zdravlja usta i zuba od 15.05. do 20.05.2017. celokupan stomatološki asortiman će imati nižu akcijsku cenu za 10% u Ogranku 7 Apoteke Subotica koju sugrađani najbolje poznaju kao apoteku ,,kod Lifke“.

Srdačno Vas očekujemo u ovoj trećoj nedelji maja!