Ostale stranice vesti

Provera interakcija lekova u našim apotekama

Apoteka Subotica

Već 5 godina brinemo da bezbedno dođete do terapije - besplatna provera interakcija lekova prilikom podizanja lekova i kupovine lekova samo u Apoteci Subotica.

U svim našim apotekama vaša terapija se proverava kada podižete lekove na recept ili kupijete lekove i OTC. Proveru vrši jedan od najsavremenijih programa Lexi-Interact koji koristi svetski poznatu bazu lekova Lexicomp.

Ova usluga je za sve naše korisnike besplatna i uz nju ćete uvek dobiti i besplatan stručni savet i potrebne informacije o daljem postupanju od farmaceuta koji je osposobljen da vam pojasni moguća neželjena dejstva vaše terapije i ima iskustva u upotrebi ovog programa. Ukoliko ima potrebe, farmaceut će vam dati štampani opis interakcije između lekova koji možete dati lekaru na uvid, ili će se konsultovati sa lekarem kako bi na licu mesta dobili potrebna uputstva.

Prva smo i za sada jedina apoteka u zemlji koja je uvela proveru interakcija uz Lexi-Interact u svoj program za svakodnevni rad, a petogpdišnje iskustvo pokazuje nam sve benefite za naše korisnike, ali i za druge zdravstvene profesionalce.

Mi brinemo da vaša terapija bude bezbedna.