Egyéb oldalak hírek

Naš kolega Aleksandar Malagurski jedan od šestoro Subotičana koji su završili ovogodišnji

Apoteka Subotica

Članovi triatlon kluba "Titan" iz Subotice, ujedno i članovi ARK "Tron" sa Palića, učestvovali su na ovogodišnjem "ExtremeMan – Iron man" triatlonu koji se održao jubilarni, trideseti put, u mađarskom gradu Nađatadu.

Iron man je triatlonska disciplina i sastoji se od 3.800 m plivanja, 180 kilometara vožnje bicikla i 42 kilometra maratonskog trčanja.

Jedan od učesnika je bio i naš kolega iz Apoteke Subotica, Aleksandar Malagurski, Šef službe za informacione sisteme i tehnologije, kojem je sa vremenom (15:25:37) ovo bio prvi uspešno završeni triatlon u Nađatadu. Tom prilikom naš kolega je dao sledeću izjavu:

- Najduži dan u godini za triatlonce Subotice započeo je subotu, 10. avgusta, u 7,30 časova, na prelepom jezeru u mestu Đekenješ gde nakon plivanja nastavilo vožnjom bicikla kružnom stazom dugom 75 kilometara i tri kruga od po 35 kilometra, a za kraj čekao ih je pravi maraton trčanja od po 8 krugova dužine 5.250 metara sa finišerskim delom od 180 metara u zadnjem krugu trčanja. - kaže Aleksandar Malagurski, član Triatlon kluba "Titan"

Kolektiv Apoteke Subotica čestita kolegi na sportskom duhu i istrajnosti.