Ostale stranice vesti

Preseljena apoteka na Prozivci

Apoteka Subotica

Od 16.10.2018. apoteka Ogranak 18 Apoteke Subotica preseljena je sa adrese Blaška Rajića 5 na novu adresu - Braće Radić 118, takođe u naselju Prozivka. Telefon i email adresa apoteke su nepromenjeni - telefon 024/553-053, email adresa ap18@apotekasubotica.rs.

Ova apoteka je stanovnicima naselja Prozivka već godinama dobro poznata po odličnoj usluzi, stručnom i ljubaznom osoblju koje izlazi u susret u svakoj situaciji – da hitno nabavi potreban lek, da da neophodan savet, da razmotri vašu terapiju, da objasni upotrebu i delovanje lekova ili tehniku korišćenja pomagala. Apoteka je odlično snabdevena lekovima, suplementima, pomagalima, medicinskim sredsvima i ostalim proizvodima prilagođenim vašim potrebama.

Udaljenost nove lokacije je samo 150m dalje u odnosu na staru, uz kružni saobraćajni tok u ulici Braće Radić, u blizini Senćanske crkve. što pogoduje dosadašnjim korisnicima usluga Apoteke Subotica. Stara apoteka na novoj lokaciji je i dalje dostupna i na raspolaganju i dosadašnjim i budućim korisnicima, sa istim kvalitetom usluge.