Ostale stranice vesti

Svetski dan bez duvana obeležen u četvrtak 31. maja

Apoteka Subotica

Svetski dan bez duvana obeležen je u našem gradu 31. maja akcijom na Trgu Slobode u periodu od 10 do 12 časova. U akciji je učestovala i Apoteka Subotica sa farmaceutom koji je bio na raspolaganju sugrađanima koji su zatražili pomoć u procesu odvikavanja od duvana, a uz pomoć naših partnera u promociji zdravlja pripremili smo za sve posetioce i prigodne poklone, u skladu sa danom koji se obeležava.

Farmaceutska kuća Salveo obezbedila je besplatne uzorke Isla pastila koje olakšavaju tegobe sa grlom kod bivših pušača, a Medico Domus je obezbedio Medicovit, vitamin C u obliku ukusnih tableta za grickanje koje daju podršku imunitetu koji je ugražen kod pušača. Apoteka Subotica je pripremila i besplatna pakovanja čajnih mešavina za jačanje imuniteta i za smirenje.

Drago nam je da smo dali doprinos i ovaj put, zajedno sa našim partnerima Zavodom za javno zdravlje Subotica, Domom zdravlja Subotica i Gradskom organizacijom Crveni krst Subotica, u edukaciji naših sugrađana o opasnostima upotrebe duvana i promociji zdravog života.