other_pages_tag news

Nacionalni dan bez duvanskog dima

Apoteka Subotica

Ove godine ovaj dan obeležava se pod sloganom “Zaštitimo se od duvana”

Apoteka Subotica se kao i svake godine pridružuje aktivnostima na nivou grada Subotica koje se sa partnerima planiraju za 01. februar u TC Univerexport (bivši 024, na Segedinskom putu) u periodu od 9 do 12 časova.

Toga dana vršiće se merenja šećera i holesterola u krvi, krvni pritisak, određivaće se BMI i sadržaj ugljen monoksida u izdahnutom vazduhu, a lekar i farmaceut biće vam na raspolaganju za savetovanje.

Apoteka Subotica je za vas pripremila nekoliko vrsta suplemenata koje su obezbedila farmaceutske kuće koje nas godinama prate u promociji zdravlja - Salveo i Medicodomus. Biće tu Isla pastila za nadraženo grlo kod pušača i za suvi kašalj, Medicovit Immune tablete sa vitaminom C i cinkom koje pomažu jačanju imuniteta koji je kod pušača ugrožen. Pripremili smo i besplatne uzorke naših čajeva za jačanje imuniteta i za smirenje.

Cilj nam je da nas posetite navedenog datuma, da za našim štandom porazgovaramo o vašim pušačkim navikama i eventualnoj odluci da ostavite duvan, da vam pružimo podršku i pomognemo savetovanjem, kao i da vas ponudimo besplatnim uzorcima preparata koji će vam pomoći da ojačate imunitet i olakšate neke tegobe izazvane pušenjem, kao i tegobe koje prate apstinenciju od cigareta, ukoliko ste u fazi odvikavanja.